Råd og veiledning

Her har vi samlet en rekke gode råd og veiledninger, som hjelper deg å finne det riktige produktet, forklarer deg forskjellige maskiner, og sikrer at du har vann til dyrene selv om det er frost etc.

Er det noe du savner, ta kontakt med oss på post@p-lindberg.no eller telefon 21 98 47 47, hvor vi har åpent alle hverdager 8-16.

Kontroll av din ATV beitepusser før årets sesong
Vi har laget en veiledning så du kan klargjøre din ATV beitepusser før sesongstart. Samtidig får en du en rekke tips for å være sikker på at alt er i orden før du starter arbeidet med å pusse beitene.

Beitepussere og traktorfresere i god kvalitet
Her presenterer vi AHEAD beitepussere og traktorfresere, som er en serie maskiner i høy kvalitet. Vi går i dybden på de forskjellige modellene, og hjelper med å finne den riktige løsningen for deg.

High pressure

Velg riktig høytrykksspyler
Før du velger en høytrykks- eller varmtvannsvasker bør du ta en titt her. Vi forklarer forskjellene mellom de ulike typene og hjelper deg med å finne de riktige koblingene. Da er du på trygg grunn når du handler.

Skog og vedhåndtering
Mange god råd om alt fra stubbefreser, flishuggere, vedkløyver, minisagbruk og mer til. Hvis du produserer veden din selv, skal du se her.

Velg den riktige ATV-en
Vi hjelper deg med å velge riktig ATV. Enten du trenger den til persontransport eller som en arbeidshest i hverdagen, har vi maskinen for deg. Ta en titt her før du bestemmer deg, slik at du får den ATV-en som passer deg best.

Velg riktig gjerde
Her finner du gode tråd til hvordan du inngjerder hester, kyr, griser osv. Vi veileder deg også til å finne de riktige gjerdestolpene og de riktige verktøyene til jobben.

Hvilket kamera er best for deg?
Vi har laget en guide som hjelper deg å finne det riktige kamerautstyr til traktor, fjøs, stall, garasje osv. Du skal bare svare på noen enkle spørgsmål, så presenterer vi løsningen du trenger.

Slik får du en grønn, tett og lekker gressplen
Vil du ha en grønn, tett og lekker gressplen, skal du lese våre gode råd om hva du skal gjøre. Vi presenterer også utstyret du trenger, og gir råd om gresspleie.

Glade kyr med kubørster fra HAPPYCOW
Vil du øke trivsel, sunnhet og produksjonen på dine dyr? Med børster fra HAPPYCOW kan du enkelt og greit forbedre alle tre.

Høns i hagen
Uansett om det er i by eller på landet ønsker flere og flere familier seg høns i egen hage. Det å ha høns i hagen kan være både gøy og givende for barn og voksne samtidig som du kan bli selvforsynt på friske egg og evt kjøtt til middag.

LED guide
Vi har gjort det enkelt for å velge den korrekte LED-belysningen til ditt bruk. Vi gir et samlet overblikk over muligheter og forskjeller, så du du gjør de riktige valgene.

Frostsikringsguide
Selv om det er frost, skal dine dyr ha vann. Vi presenterer de forskjellige løsningene til både inne og utendørs, så du enkelt kan frostsikre vannforsyningen til dyrene.

Pinewood – kvalitetsklær for et aktivt uteliv
Her får du et godt overblikk over store utvalg av kvalitetsbekledning fra anerkjente Pinewood. Om du skal ha bukser, jakker, vest eller annet til utendørs bruk, så finner du det her.

Finn det rette utstyr til din ATV
Vi har lagd en enkel og oversiktlig guide som viser hvilke redskaper du kan koble til din ATV

Slik velger du den riktige flishuggeren
Her får du gode råd om hvordan du velger riktig flishugger. Vi hjelper deg til riktig løsning blant vårt store utvalg.