Hvem er P-Lindberg?

Slogan

Vi er en nettbutikk med personlig kundeservice fra vårt kontor og showroom i Mandal. Vi selger utstyr, tilbehør og maskiner til deg som liker hage, er småbruker, bonde på heltid eller liker produktene våre. Vi kjøper inn våre varer direkte fra fabrikker i hele verden, og derfor tilbyr vi deg flere tusen varer uten fordyrende mellomledd. Du kan selv handle når det passer for deg, og bruke god tid på å lese deg opp om varene eller se produktfilmer av produktene. Vi benytter også Facebook shopping for å forenkle opplevelsen for deg som kunde. 

Bestiller du innen kl. 11:00 blir ordren behandlet og klargjort for sending samme dag (mandag-fredag, og forbehold om lagerstatus). Vi sender over hele landet med en forventet normaltid på 3-6 virkedager. Norge er et langt land med mange kilometer og leveringer som skal langt nord, vil derfor kunne bruke noe lengre tid for levering. Vi ønsker alltid å levere varen raskt og effektiv direkte hjem til deg på døren, så du får varene du trenger til ditt behov. 

Vi har 160 års erfaring med landbruksmaskiner, et stort og bredt spesialisert varesortiment med mer enn 15.000 varenummer, egne innkjøpsansvarlige, kvalitetssikring, og et stort lager med direkte distribusjon til deg hver dag. Vårt hovedlager er i Danmark, og varene pakkes og sendes uten skjulte kostnader. Når varen din sendes mottar du en ordrebekreftelse/faktura på mail. 

Vårt store sortiment, rimelige priser og personlig kundeservice med åpne telefonlinjer alle virkedager kl 08.00-16:00 gjør at vi er den foretrukne nettbutikken for deg som bor på landet. 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på telefon 21 98 47 47 eller på mail til post@p-lindberg.no 

Velkommen til oss på P. Lindberg – nettbutikken for deg som bor på landet.