Meld deg på nyhetsbrev

* indicates required

P. Lindberg vil bruke epostadressen du oppgir til å holde deg oppdatert med nyheter og tilbud. Vennligst kryss av for måtene du samtykker til at vi kan gjøre dette på:

For at du skal kunne motta P. Lindbergs nyhetsbrev trenger vi din e-postadresse. Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet samtykker du i at P. Lindberg AS kan kontakte deg via e-post for markedsføring, konkurranser og kampanjer på produktene våre. Nyhetsbrevene kan også inneholde informasjon om nye betalings- og leveringsmuligheter, events mm. Vi behandler kun personopplysningene dine når du uttrykkelig har gitt samtykke til at vi kan sende nyhetsbrev. Vi registrerer og oppbevarer bare de personopplysningene som er nødvendige for å kunne sende nyhetsbrev, i samsvar med det du har samtykket til. Personopplysningene registreres og oppbevares frem til samtykket trekkes tilbake. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt oppbevares e-postadressen din i ytterligere to år som dokumentasjon for at du har vært påmeldt nyhetsbrevet, og etter den tiden slettes opplysningene automatisk. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, enten ved å sende en e-post til GDPR@p-lindberg.no, eller via lenken for avmelding som du finner nederst i nyhetsbrevet. Merk at du må være fylt 15 år for å kunne samtykke til å motta nyhetsbrev iht. gjeldende lovverk. Du kan du lese mer om våre personvernretningslinjer på https://www.p-lindberg.no/kundeservice/personvernerklaering

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.