SLIK FÅR DU EN GRØNN,
TETT OG LEKKER
GRESSPLEN

Drømmer du om en grønn og velstelt plen, og er du lei av mose i gressplenen? Hos P. Lindberg finner du det du trenger for å bekjempe mose i plenen og få en grønn og tett gressplen.

Samtidig gjør du det vanskelig for ugress og sopp å gro frem. Hvem liker ikke å ha en lekker grønn plen som er mykt og god å gå på, og samtidig inviterer inn til en trivelig hage.


 

HER ER VÅRE GODE RÅD TIL EN FLOTT, TETT OG GRØNN GRESSPLEN


 Fjern mose
 Sjekk at jorden ikke er for sur. PH skal ligge på 6-7
 Etterså der det er hull i plenen
 Gjødsle plenen flere ganger i vekstsesongen
 Slå gresset gjevnlig
 

Mosefjerner og vertikalskjærer

Mose kommer typisk der det er skygge, for fuktig og om plenen mangler næring. Første skritt på veien til en flott plen er å få fjernet mosen og sikre at lys, luft, vann og gjødsel kan nå ned til røttene. Med våre profesjonelle mosefjerner, plenlufter og vertikalskjærer i én kan du enkelt og effektivt fjerne og bekjempe mose og lage en sunn og velstelt plen. Våre løsninger er skånsom mot gresset, men effektiv mot mosen. Du kan trekke mosefjerneren med en ATV eller en hagetraktor.

Du kan selvfølgelig også velge å rive mosen av med håndkraft og en plenrive, men de fleste blir fort trøtt og lei av den metoden. Spesielt om det er snakk om en plen på flere hundre kvadratmeter.

Vi garanterer, at du vil elske det grønne resultat. Bestill din mosefjerner nå – så er du godt på vei til få en lekker og grønn plen!

Plenlufter og gjødselspreder

Uten lys luft og næring vil du aldri få til en tett og grønn gressplen. Med våre profesjonelle plenelufter og gjødselspredere kan du enkelt og effektivt gi din plen nødvendig luft og lys. Våre plenluftere har en spesiell designet kniv, som trenger dypt ned i jorden og gir plenen en optimal luftsirkulasjon.

Bruk plenlufteren regelmessig for å opprettholde en sunn plen, som er motstandsdyktig overfor mose og ugress. Våre plenluftere er enkle å bruke og kan brukes på alle typer jord. Den kobles enkelt på en hagetraktor eller ATV.

Gjødselsprederen kan selvfølgelig spre gjødsel, men klarer også å spre sand og frø. Du kan også bruke den til spredning av salt.

Gressoppsamler til hagetraktor og ATV

Er du lei av å samle gress etter å ha klippet plenen? Med våre profesjonelle gressoppsamlere kan du enkelt og effektivt samle sammen gress, blader osv. Med en gressoppsamlere kan du være sikker på at du får samlet alt gresset og opprettholder en ren og ordentlig plen, hvor den samtidig får de beste forhold for god vekst.

Våre gressoppsamlere er enkle å montere på en hagetraktor eller ATV, og du kan veldig enkelt tømme den uten å gå av. Dermed sparer du tid og får mer tid til å nyte din hage.

Hagevanning

Vanning i hagen er viktig for å holde plantene sunne og i live. Vann er nødvendig for å transportere næringsstoffer og ilt til plantens røtter, og for å holde jorden fuktig og fruktbar. Plantene bruker også vann til å regulere deres temperatur og til å holde bladene og blomster hydrerte.

Vanning hjelper med å kontrollere ugress og redusere risikoen for skadedyr og sykdommer. Hvis jorden er for tørr, kan det gjøre det vanskelig for plantene å absorbere næringsstoffer noe som kan resultere i stress og skader.

Vanning i hagen hjelper med å bevare vannreserver i jorden, så plantene har nok vann til å overleve tørkeperioder. En fin stelt og vannet hagen hjelpe til å øke den estetiske verdi i hagen din, da plantene vil se grønnere og sunnere ut.

Her finner du alt til hagevanning.