Pinewood orange logo


Pinewood, skandinavisk design av høy kvalitet

Pinewood er merket som alle friluftsmennesker elsker!
Du finner vårt store utvalg av Pinewood tøy på denne side. P. Lindberg har valgt å bli Pinewood forhandler, da de leverer høy kvalitet til lave priser. Elsker du å være ute i naturen, skal været ikke være en hindring. Derfor har vi et stort utvalg av tøy til all slags vær og de fleste aktiviteter. 

Se alle produkter

 

Jakt

 

Fritid

 

Hundesport

Bæredyktig

Som friluftsmenneske vet du hvor viktig det er å passe på naturen. Tekstilindustrien har i mange år vært i feil ende av skalaen med hensyn til forurensing
Det vil Pinewood være med å endre på. De tar ansvar og har satt seg som mål å gå fremst i kampen mot materialsvinn og forurensing i form av utslipp av kjemikalier og mikroplast.
Som firma streber de etter å velge materiale som er bæredyktige, og gjenbruks bare i størst mulig grad når nye utvikler nye produkter. I tillegg til bæredyktige materialer, velger de også materialer av høyere kvalitet, så levetiden blir lengre. Holder tøyet lengre trenger det ikke å byttes ut så ofte, og da reduseres å produksjonen og frakt.

For at tøy skal være vannavvisende og ikke bli slitt, skal det behandles med impregnering. Pinewood bruker Bionic-Finish® Eco, som er en mer miljøvennlig og fluorkarbon-fri smuss- og vannavvisende behandling. Det er mindre skadelig for naturen, og tøyet forblir lett og pustende etter behandlingen.

Mann med pinewood sitter ved vannet

JAKT

Jakt er en populært i Norge, og alle slags mennesker går på jakt. Populariteten skyldes blant annet at jaktmulighetene er mange og gode. Naturen i vårt langstrakte land er variert og både med fjord, fjell og kyst og ulikt dyreliv. Vi har store bestander av fugler, elg, hjort, rådyr, hare og rev. Men for den beste opplevelse, skal du bruke utstyr av god kvalitet som kan holder god kvalitet Det kan bli kaldt om vinteren, og ditt jakttøy skal kunne holde deg varm i mange timer. Derfor skal du velge Pinewood, hvis jakttøy både er varmt, behagelig, lydløst og vanntett i svensk kvalitet.

Menn

Kvinner

Tilbehør

FRILUFTSLIV

Med de siste års nedsteninger og hjemmekontor er det  mange som har fått opp øynene for friluftsliv. Mer og mer av vår fritid blir brukt i  naturen, langt bort fra hverdagens travelhet og stress. Vi er så heldige som har mange friluftsmuligheter rett utenfor våre hjem, og med friluftstøy fra Pinewood er du godt kledd på til friluftslivet. I Pinewoods frilufts kolleksjon finnner du et stort utvalg av gensere, bukser, jakker annet tøy til dine neste natureventyr. Du får her gode klær enten du skal på vandetur, camping, seiltur eller bare være ute i hagen din.

Menn

Kvinner

HUNDESPORT

Det finnes mange måter å stimulere og være aktiv med hund på. Hundesport dekker mange forskjellige disipliner, som agility, biatlon, hundedans, hundefrisbee, flyball, sportrening, lydighet, ledsager-, bruks-, rednings-, turnering-, og trekkhundesport. Disse sportsgrenene har utviklet seg  over de siste årene. Flere og flere hundeentusiaster får øynene opp for alle fordelene ved å få mosjon, samtidig som båndet mellom menneske og hund styrkes. For å få mest mulig kvalitetstid ut av din tid med din hund og kunne fokusere på det, er det viktig at utstyret skal være i orden. Pinewood har utviklet det perfekte tøy og utstyr til deg som holder på med hundesport. Tøyet er slitesterkt, så du får glede av det i lang tid, også selv om du er ute i all slags vær. God passform gjør tøyet behagelig, så du orker å ha det på lenge, og bevege deg fritt.

Menn

Kvinner