Er du en bonde, entreprenør eller lignende som trenger driftssikre maskiner som skal brukes hver dag? 

Da bør du gjøre deg selv en tjeneste for å se nærmere på maskinene fra AHEAD. Serien består av flere beitepussere og en kantklipper som det er mulighet for å koble til fingerklipper, beitepusser eller saghode. En fleksibel løsning for deg med mange forskjellige behov.

Fellesnevneren til AHEAD-serien er beitepussere i god kvalitet. Teamet bak utviklingen har hatt det uttalte målet om å lage en serie maskiner som er helt i toppen når det gjelder kvalitet, men som er langt under markedet når det gjelder pris. En ambisiøs oppgave, som bare har lykkes i kraft av års erfaring som teamet bak har med akkurat den typen maskiner for profesjonell bruk.

I konstruksjonen er det lagt vekt på å ikke gå på kompromiss med kvalitet. Det sees bl.a. i valget av SKF-lagre og ikke minst girkomponenter fra italienske CMR, som er anerkjent for sin gode kvalitet over hele verden. Det er absolutt ikke uten grunn at CMR er en OEM-leverandør til et stort antall kjente merkevarer i vår og andre bransjer.

I konstruksjonen av AHEAD har en presis balansering av spiralrotoren høy prioritet. Dette betyr mindre belastning på de enkelte delene og forlenger maskinens totale levetid. Sett med økonomiske briller, blir kostnad pr. driftstime betydelig lavere fordi det er mindre vedlikehold, færre slitasje-relaterte reparasjoner og dermed også færre timer forstyrrende nedetid på maskinene.

Velg den rette

Serien består av fire forskjellige beitepussere, som dekker de aller fleste behov. Hvilket som er det riktige valget for deg, avhenger av oppgaven eller oppgavene du vanligvis må løse med en beitepusser. Her kan du se hvilke oppgaver de enkelte modellene passer best til å løse.

KDK300

Denne 300cm brede modellen er for deg som trenger å klippe store områder. KDK 300 har mulighet for 37 cm hydraulisk sideforskyvning, noe som gjør den egnet for bruk der det er stolper, trær og annet. Den hydraulisk kontrollerte bakluken kan åpnes når du klipper, slik at traktoren jobber lettere ved slått i høy eng.

Rotoren er utstyrt med 26 stk. 1100 gram hammerslagjern, noe som gjør den ideell til f.eks klipping av beiter.

Merk: Krever en traktor med to dobbeltvirkende hydrauliske uttak.

Klikk og se mer her

VBM220D og VBM250D

Du kan med fordel velge en av VBM-modellene hvis du trenger å dyrke mellomstore og store områder og samtidig må justere vinkelen på klipperen i forhold til f.eks grøfter, gjerder eller lignende. Beitepusseren kan justeres trinnløst fra 53 grader ned, til 90 grader opp, noe som dekker de fleste behov. Samtidig er det mulighet for sideskift opp til 1380 mm, noe som gjør klipperen enda mer fleksibel.

Begge beitepusserne i denne serien er utstyrt med en justerbar fjærbelastet støtbeskyttelse som beskytter maskinen hvis du kjører på stolper, trær eller noe annet. For å beskytte omgivelsene og traktoren er VBM-modellene utstyrt med kraftige kjettinger og en gummiskjerm som fanger opp stein og utklipp.

VBM220D      VBM250D

NBM105

På grunn av den kompakte konstruksjonen og muligheten for sideforskyvning på 15 cm, er AHEAD NBM 105 et godt valg for fruktprodusenter, juletreprodusenter, småbruk, hagebruk samt entreprenører. Dette er også en høykvalitets beitepusser for deg som dyrker mindre arealer, klipper kanter rundt f.eks. jorder eller lignende. Den lave vekten gjør den også egnet for mindre traktorer.

Klikk og se mer her 

foto

HRM 220 PTO-drevet arm

Denne multimaskinen er for deg som i hverdagen står overfor mange forskjellige oppgaver, hvis omfang ikke rettferdiggjør deg å investere i både en beitepusser, en fingerklipper og en gjerdeklipper. Det kan også være løsningen hvis du trenger å redusere transporttiden til og fra arbeidsplassen - her kan du ta med tre maskiner samtidig.

Med HRM 200 får du en tre-i-ett-maskin som dekker et bredt spekter av oppgaver som vanligvis forekommer i jordbruk, plantasjedrift, byggearbeid, stell av parker og hager og mer.

Kjernen til denne maskinen er den kraftuttaksdrevne armen, som du kan montere klappeklippere, fingerklippere eller saghode på. Vekslingen mellom de tre alternativene gjøres enkelt av en person.

Vi anbefaler at du bruker en traktor som veier min. 900 kg. Det gir den nødvendige stabiliteten som trengs når du arbeider med en av de tre maskinene.

Se mer om HRM 220 kraftuttaksdrevet arm

Se mer om S340 saghode

Se mer om T175 fingerklipper

Se mer om C100 slåmaskinhode

Hos P. Lindberg har vi selvfølgelig et komplett reservedelsprogram for alle modeller i AHEAD-serien.
Derfor kan du raskt kjøre igjen hvis ulykken er ute eller deler har blitt slitt.