ATV Hunter 200, inkludert montering

Art. nr. 9066669
 På lager

Vi leverer varen helt hjem til deg

Frakttillegg

Med en Hunter 200 ATV får du mye for pengene! ATV' en har en max hastighet på 55 km/t, er utstyrt med LED-kjørelys og langt lys, håndbeskyttere, kuletrekk og et stort, oversiktlig digitalt speedometer. Den luftkjølte 4-taktsmotoren på 169cc er sterk men også støysvak, og ATV' ens CVT-girkasse fungerer på samme måte, som automatgiret i en bil: Jo mere du vrir på speeden, jo hurtigere kjører ATV' en, så du trenger ikke tenke på å skifte gir når du kjører. Hunteren er utstyrt med el-start, så du raskt og enkelt kan starte ATV' en. Det følger også med fjernstyring, så du kan starte og stoppe ATV' en på avstand; en funksjon som også er med på å øke sikkerheten . Utover fjernbetjeningen er Hunteren også utstyrt med en skrue for farts begrensing, som enkelt og hurtig kan justeres og som forhindrer føreren i å gi full gass. Det er en effektiv og sikker måte å bli kjent med kjøretøyet på, og enkelt og skru tilbake i takt med at føreren får mer kontroll over ATV' en.

En ATV som er godt egent til transportetapper, og det er her du virkelig kan merke maskinens gode kjøre egenskaper. Som en ekstra sikkerhet er Hunteren utstyret med håndbeskyttere, som beskytter hendene for kvister. Om vinteren skjermer håndbeskytteren faktisk også litt mot kulden. LED-kjørelyset sikrer at terrenget du kjører i blir opplyst, og setter du på langlyset lyser det godt der det ikke er annen belysning. Det store displayet har trippteller (som kan nullstilles, ved påfylling av bensin) og gir deg et godt overblikk over info, mens du kjører: Speedometeret viser din presise hastighet, du kan se bensinnivået i tanken, motorens omdreininger, og gir valg.
Har du oppgaver i skogen, rundt på beitet eller ute på jordene kan du med fordel bruke din Hunter som en moderne arbeidshest. Med hengerfeste kan du trekke en liten henger, sprøyter, oppsamlere, river, mindre klippere mm. Du kan også enkelt transportere utstyr, gods, få klippet gressarealer, revet gårdsplassen eller sprøyte for ugress. Og med bagasjebrett både foran og bak kan du flytte mindre utstyr eller verktøy uten at du trenger å finne frem hengeren. Du får med andre ord en allsidig maskin, som både kan brukes til daglige praktiske gjøremål og arbeidsoppgaver, men også om du ønsker å forflytte deg raskt eller bare for å kjøre en tur.

Kun til bruk utenfor offentlig vei. Leveres ferdig montert, testet og klar til bruk!

Spesifikasjoner:
Gir: CVT, bak, frem og nøytral
Bremser: Hydrauliske skivebremser
Kraftoverførsel: Kjede
4WD-tilkobling:  Nei
Foraksel: Ingen
Forhjulsoppheng: Dobbelt A-arm
Bakhjulsoppheng: Monoschock swing-arm
Elektronisk servostyring: Nej
Forhjul: 23x7-10
Bakhjul: 22x10-10
Felg: Aluminium
Mål: L1.880 x B1.100 x H1.140 mm
Akselavstand: 1.230 mm
Frihøyde: 130 mm

Farge: Sort m/grønn staffering
Cylindervolumen: 169 ccm
Motortype: 1 cylinder, 4-takt
Boring x slaglengde: 62,5 x 57,8 mm
Kompressjonsforhold: 10 : 1
Max. dreiningsmoment, Nm/rpm: 10 Nm / 6.000 rpm
Max. effekt, kW/rpm: 6,5 kW / 7.000 rpm
Elektronisk innsprøytning: Nei
Kjølesystem: Luft
Tennsystem: C.D.I.
Start: Elstart
Kobling: Centrifugal (tørrkobling)
Drivstoff: Bensin blyfri 95
Tank: 5 liter
Max. hastighet: 55 km/t

Relaterte varer

Lignende produkter

Anbefalt for deg